Λαός που ξεχνά την Ιστορία του δεν έχει μέλλον και είναι καταδικασμένος να πεθάνει.

 

 

        Η 27η Ιανουαρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα μνήμης της Θηριωδίας των Γερμανών  και των θυμάτων του Ολοκαυτώματος, της μεγαλύτερης, σε αριθμό θυμάτων, οργανωμένης σφαγής, που είδε ποτέ ο κόσμος. Περίπου 300 επιζώντες του Άουσβιτς, επέστρεψαν στον τόπο του μαρτυρίου, 70 χρόνια μετά σε μια κίνηση βαθιά, συμβολική.

        Ο Χάινριχ Χίμλερ διέταξε τον Ιούνιο του 1940 να χτιστεί στο Άουσβιτς το μεγαλύτερο συγκρότημα στρατοπέδων της  Γερμανίας. Η συνολική του έκταση ανερχόταν στα 40 km². Αποτελούνταν από τρία κύρια και 39 δευτερεύοντα στρατόπεδα. Συνολικά εκτοπίστηκαν στο Άουσβιτς περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια άνθρωποι, από τους οποίους τουλάχιστον 1,1 εκατομμύρια εξοντώθηκαν. Περίπου 900.000 πέθαναν μετά την επιλογή που έγινε άμεσα κατά την άφιξή τους. Άλλοι 200.000 άνθρωποι πέθαναν από ασθένειες, υποσιτισμό, βαρύτατη κακοποίηση, συνέπειες ιατρικών πειραμάτων ή δολοφονήθηκαν. Οι συνηθέστεροι τρόποι εκτέλεσης ήταν: Δηλητηρίαση με το αέριο Κυκλώνας Β σε ειδικούς θαλάμους (θάλαμοι αερίων), πυρά πυροβόλου όπλου, θανατηφόρα ένεση, απαγχονισμός, θάνατος από ασιτία.

      Το Άουσβιτς ήταν ο στρατόπεδο που απέδειξε ότι "ο άνθρωπος είναι το πιο άγριο ζώο".

 

Γερμανός στρατιώτης εκτελεί μητέρα με το παιδί της

 

      Τα τρία στρατόπεδα εξόντωσης όμως, της Τρεμπλίνκα, του Μπέργκεν - Μπέλζεν και του Σόμπιμπορ, δημιουργήθηκαν μόνο για να εξοντώνουν ανθρώπους. Οι υπεύθυνοι λειτουργίας τους είχαν συμμετάσχει, προηγουμένως, στο πρόγραμμα “ευθανασίας Τ-4” των ψυχικά ασθενών Γερμανών, οι εκτελούνταν, εντός αεροστεγώς σφραγισμένων κουβουκλίων φορτηγών αυτοκινήτων, από τα ίδια τα αέρια της εξάτμισης του αυτοκινήτου, τα οποία διοχετεύονταν στο κουβούκλιο. Το ίδιο έγινε και στα τρία στρατόπεδα εξόντωσης, όπου χρησιμοποιούνταν κινητήρες σοβιετικών αρμάτων για να δηλητηριάσουν, με τα καυσαέρια τους, χιλιάδες ανθρώπους, στους θαλάμους αερίων.

 

Ανθρώπινα φαντάσματα. Αυτή ήταν η εικόνα των κρατουμένων στο Άουσβιτς και τα άλλα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης

 

         Η απόφαση της χιτλερικής Γερμανίας να εξοντώσει τους Εβραίους της Ευρώπης είχε τις ρίζες της στην ίδια την ιδεολογία του Χίτλερ, ο οποίος θεωρούσε τους Εβραίους υπεύθυνους για την ήττα της Γερμανίας, με πρώτο και... χειρότερο τον «εγκέφαλο» του Ολοκαυτώματος, Συνταγματάρχη των SS Αντολφ Αϊχμαν του «λογιστή του θανάτου» που αν και δεν λέρωσε ποτέ τα χέρια του με αίμα, θεωρείται από πολλούς ιστορικούς ο αρχιτέκτονας της «Τελικής λύσης» και ενέχεται στη μαζική εξολόθρευση εκατομμυρίων ανθρώπων στα στρατόπεδα θανάτου.

        Για την ακρίβεια, ο Αϊχμαν ήταν ο ψυχρός τεχνοκράτης που αντιμέτωπος με το πρόβλημα «πώς μπορώ να σκοτώνω 10.000 Εβραίους την ημέρα χωρίς οι συγκρατούμενοί τους να προβάλλουν αντίσταση», συνέλαβε και προώθησε το τρομακτικό σύστημα των στεγανών «ντους» όπου διοχετευόταν φονικό αέριο Zyklon Β, το οποίο - σε συνδυασμό με τα ειδικά σχεδιασμένα ταχυκρεματόρια - επέτρεψε στους χιτλερικούς να εξοντώσουν πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα μόνο στο στρατόπεδο Αουσβιτς - Μπιρκενάου και συνολικά πάνω απο έξι εκατομμύρια ανθρώπους.

        Από την στιγμή, που κέρδισε την εξουσία, το 1933, στράφηκε εναντίον των Εβραίων, πρώτα με τους ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης και κατόπιν με τη Νύχτα των Κρυστάλλων. Όταν ξέσπασε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Χίτλερ βρήκε την ευκαιρία που ζητούσε. Οι διώξεις των Εβραίων ξεκίνησαν στην Πολωνία, αμέσως μετά την κατάληψή της. Εντάθηκαν όμως, μετά την 21η Ιουνίου 1941, όταν επιτέθηκα στην Σοβιετική Ένωση.

 

  

 

        Στα στρατόπεδα της Τρεμπλίνκα, του Σόμπιμπορ και του Μπέλτσεκ δολοφονήθηκαν, σχεδόν αποκλειστικά Εβραίοι και λίγοι Τσιγγάνοι. Συνολικά, υπολογίζεται, ότι πέθαναν εκεί περισσότεροι από 2.250.000 άνθρωποι. Στο Άουσβιτς και στα λοιπά στρατόπεδα συγκέντρωσης εξοντώθηκα εκατομμύρια άνθρωποι κάθε εθνικότητας, φυλής και θρησκείας. Τα φρικτά πειράματα γενετικής από τον Γερμανό μακελάρη ''επιστήμονα'' Γιόζεφ Μένγκελε, δεν έχουν προηγούμενο στην νεότερη Ιστορία των Εθνών. Ο Γιόζεφ Μένγκελε ήταν ο Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου και διαβόητος ιδίως για τα πειράματα που έκανε με ανθρώπους, τα οποία οδηγούσαν συνήθως στον θάνατό τους, ο οποίος έμεινε στην Ιστορία ως ''Άγγελος του Θανάτου'' (τα video που θα δείτε είναι σοκαριστικά).

 

 

        Γενοκτονίες έχουν διαπραχθεί πολλές στην ιστορία. Το Ολοκαύτωμα όμως, αποτελεί μια γενοκτονία με ορισμένα απολύτως ιδιαίτερα, “ποιοτικά” χαρακτηριστικά. Κατ' αρχήν ήταν ηθελημένη κίνηση και προμελετημένη, αντίθετα με γενοκτονίες που απλώς προέκυψαν, λόγω συνθηκών, ή λόγων εκδίκησης. Δεύτερον ήταν επιστημονικά, θα λέγαμε, προετοιμασμένη. Και τρίτον ήταν άριστα οργανωμένη, με το χαρακτηριστικό γερμανικό οργανωτικό πνεύμα. Οι Γερμανοί σκότωσαν τους Εβραίους όχι γιατί έκαναν κάτι εναντίον τους, αλλά απλώς και μόνο γιατί ήταν Εβραίοι.

        Πολλά βίντεο έχουν σκληρές εικόνες από το "άλλο Ολοκαύτωμα" που έζησαν οι λαοί της Ευρώπης. Με τον δικό μας το λαό να έχει δυστυχώς νοιώσει την αγριότητα του ναζισμού σε βαθμό υπερθετικό.

 

Εκτέλεση κατοίκων στην Κάνδανο της Κρήτης απο τους Γερμανούς


        Το 1945 οι Αμερικανοί στρατιώτες όταν έμπαιναν στο κολαστήριο του Νταχάου, τα όσα αντίκριζαν ήταν πέρα από κάθε ανθρώπινη λογική, ακόμη και από αυτή τη λογική του παραλόγου που επιβάλλει ο πόλεμος, όσο σκληρός κι αν είναι πάντα.

        Στην Τσεχοσλοβακία  το 1939 η Γκεστάπο εκτέλεσε 120 παιδιά τα οποία κατηγορήθηκαν για αντιναζιστική συνομωσία !!!  

        Ο αξιωματικός των SS, Άμον Γκετ, το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο με τον θάνατο στο Στρατόπεδο Πλάζοβπου τα πρωινά έβγαινε στο μπαλκόνι του και πυροβολούσε Εβραίους με την καραμπίνα για να εξασκηθεί στην σκοποβολή και περηφανευόταν ότι πετύχαινε κεφάλι μωρού στα 200 μέτρα. Ο «πατέρας» των μαζικών αντιποίνων Αλεξάντερ Λέρ ο οποίος εξέδιδε διαταγές για μαζικές σφαγές αμάχων με πρωτοφανή σκληρότητα.

 


        Όπως είχε ο διοικητής του στρατοπέδου της Τρεμπλίνκα, αλλά και ο διοικητής του Άουσβιτς, “ήταν απλώς μια δουλειά που έπρεπε να γίνει”. Ο αρχιτέκτονας και διοικητής του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες  όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα εγκλήματά του στην δίκη της Νυρεμβέργης, ήταν απαθής κατά το μεγαλύτερο διάστημα της ακροαματικής διαδικασίας ενώ όταν κατηγορήθηκε ότι θανάτωσε τριάμισι εκατομμύρια ανθρώπους η απάντηση του ήταν: «Όχι, ήταν μόνο δυόμισι εκατομμύρια. Οι υπόλοιποι πέθαναν από αρρώστιες και ασιτία».

Η φράση αυτή, μάλλον, τα λέει όλα. Σήμερα, τιμώντας τη μνήμη των εκατομμυρίων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, εντελώς άδικα το μόνο που μπορεί να ευχηθεί κανείς είναι να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, σε κανέναν λαό.

       

        Και θα ανοίξω ένα νέο section στο ήδη υπάρχον , που θα κάνει εφεξής εκτενείς αναφορές στο σήμερα σε μια ανελέητη Θηριωδία των Γερμανών που δεν έπαψε ποτέ εις βάρος της Πατρίδας μας.

 

 

        Και όμως πέρασαν τόσα χρόνια. Και το όραμα της Γερμανίας να κατακτήσει και να λεηλατήσει την Ευρώπη και τους λαούς της δεν έχει πάψει ουσιαστικά ποτέ. Κατάφεραν να προκαλέσουν δύο παγκοσμίους πολέμους και να τους χάσουν και τους δύο, ενώ τώρα έχουν προκαλέσει έναν τρίτο, οικονομικό αυτή τη φορά, για την ώρα τουλάχιστον.

        Ώρα 5.30 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941. Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα βρίσκεται στο σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξανδρου Κορυζή, διαδόχου του Μεταξά για να του διαβιβάσει την διακοίνωση για την επίθεση κατά της Ελλάδας με την επίσημη “δικαιολογία-κατηγορία ότι θέτουμε την Ευρωπαϊκή κοινότητα “εις κίνδυνον”.  Ότι ακριβώς κάνει η Γερμανία σήμερα ενάντια στη Πατρίδα μας.

        Ο πλανήτης λέει σε Μέρκελ και Σόϊμπλε, ότι η Γερμανία είναι υποχρεωμένη να θυμάται πάντα, ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της οφείλονται στην μεγαλόψυχη απόφαση των αντιπάλων της στον Β΄ Παγκόσμιο στην συμφωνία του Λονδίνου το 1953 όπου 20 κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας διέγραψαν το 50% των χρεών της.  Τελεία και παύλα λοιπόν με την εμμονή της δημοσιονομικής “ορθοδοξίας” η οποία έχει τινάξει στον αέρα όλη την Ευρώπη.

        Και έρχεται τώρα ο Σόιμπλε και ο κάθε νέο Γερμανός Ναζί να λέει ότι “λυπάται για τους Έλληνες” . Λυπάται ποιος και  ποιους ; Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας που θα μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που διέλυσε την “Eυρωπαϊκή οικογένεια”; Ή που μάλλον την μετέτρεψε σε… “φαμίλια” που όπως διαπιστώσαμε λειτουργεί χωρίς κανόνες και ήθος, με κείμενα που εξαφανίζονται και εμφανίζονται ανάλογα με τις διαθέσεις του Σόϊμπλε και τα συμφέροντα των Γερμανών και των δορυφόρων της ; Στην Ελλάδα δυστυχώς οι άσχημες μνήμες είναι ατελείωτες. Και τώρα στον νέο “πόλεμο” με την Γερμανία, βγαίνουν πολλές απ΄ αυτές από το “μπαούλο”.

 

 

        Η Ελλάδα έχει στα χέρια της 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ,  που τεκμηριώνουν τις γερμανικές θηριωδίες κατά την περίοδο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα αγόρασε το 2006 η Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού από την υπηρεσία Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ. Αφορά 162 μικροφίλμ, που είχε στην κατοχή της η αμερικανική υπηρεσία αρχείων, καθένα από τα οποία περιέχει 500 με 3.000 σελίδες εγγράφων από το γερμανικό στρατό. Οι Γερμανοί συνήθιζαν να κρατούν ημερολόγιο με όλες τις κινήσεις τους και στα αρχεία (της περιόδου 1941-1944) έχουν καταγραφεί παράνομες αρχαιολογικές ανασκαφές, εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας, βεβηλώσεις Iστορικών μνημείων, καταστροφές των υποδομών, όπως αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμοι, γεφύρια, ακόμη και σπίτια. Η σφαγή στο Δίστομο  με την εντολή του Γερμανού επικεφαλής να μην αφήσουν ούτε γάτα ζωντανή και έφτασαν στο σημείο να σκοτώνουν μωρά με την ξιφολόγχη. To πιο δυνατό μήνυμα έστειλε στους Γερμανούς ο Αργύρης Σφουντούρης  μέσω της γερμανικής τηλεόρασης, που πριν από 71 χρόνια είδε να εκτελούν 32 συγγενείς του στο Δίστομο.

Δεν θα αφήσετε ούτε γάτα». Οι άντρες του υπ...

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-sfagi-sto-distomo-i-entoli-tou-germanou-pou-xepsichouse-den-tha-afisete-oute-gata-skotosan-me-xifologches-akoma-ke-neogennita-vrefi/
Η σφαγή στο Δίστομο. Η εντολή του Γερμανού που ξεψυχούσε: «Δεν θα αφήσετε ούτε γάτα». Σκότωσαν με ξιφολόγχες ακόμα και νεογέννητα βρέφη...

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-sfagi-sto-distomo-i-entoli-tou-germanou-pou-xepsichouse-den-tha-afisete-oute-gata-skotosan-me-xifologches-akoma-ke-neogennita-vrefi/
Η σφαγή στο Δίστομο. Η εντολή του Γερμανού που ξεψυχούσε: «Δεν θα αφήσετε ούτε γάτα». Σκότωσαν με ξιφολόγχες ακόμα και νεογέννητα βρέφη...

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-sfagi-sto-distomo-i-entoli-tou-germanou-pou-xepsichouse-den-tha-afisete-oute-gata-skotosan-me-xifologches-akoma-ke-neogennita-vrefi/
Η σφαγή στο Δίστομο. Η εντολή του Γερμανού που ξεψυχούσε: «Δεν θα αφήσετε ούτε γάτα». Σκότωσαν με ξιφολόγχες ακόμα και νεογέννητα βρέφη...

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-sfagi-sto-distomo-i-entoli-tou-germanou-pou-xepsichouse-den-tha-afisete-oute-gata-skotosan-me-xifologches-akoma-ke-neogennita-vrefi/
Η σφαγή στο Δίστομο. Η εντολή του Γερμανού που ξεψυχούσε: «Δεν θα αφήσετε ούτε γάτα». Σκότωσαν με ξιφολόγχες ακόμα και νεογέννητα βρέφη...

Διαβάστε όλο το άρθρο: www.mixanitouxronou.gr/i-sfagi-sto-distomo-i-entoli-tou-germanou-pou-xepsichouse-den-tha-afisete-oute-gata-skotosan-me-xifologches-akoma-ke-neogennita-vrefi/

 

yellowba.gif (995 bytes)  Γερμανία θυμήσου το 1953 όταν και η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη       

yellowba.gif (995 bytes)  H σφαγή στο Δίστομο 

yellowba.gif (995 bytes)  Η "ανίκητη" Γερμανία που όμως πάντα χάνει !!!  

yellowba.gif (995 bytes)  Το ολοκαύτωμα στην Κάνδανο της Κρήτης 

yellowba.gif (995 bytes)  Ο απάνθρωπος Γερμανός Σόιμπλε τότε που σκότωνε αθώους ανθρώπους  

yellowba.gif (995 bytes) Το Ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα 

yellowba.gif (995 bytes)  Η Deutsche Bank καταρρέει στις ΗΠΑ και ελέγχεται για παρανομίες ! 

yellowba.gif (995 bytes)  Το ολοκαύτωμα της Υπάτης (Γοργοπόταμος) 

yellowba.gif (995 bytes)   Οι Γερμανικές θηριωδίες σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο του ΥΠΕΘΑ  

yellowba.gif (995 bytes)  Τα «Οχυρά δεν παραδίνονται, καταλαμβάνονται». Η ιστορική άρνηση του Ταγματάρχη Δουράτσου να παραδώσει το οχυρό Ρούπελ 

Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται». Η ιστορική άρνηση του Ταγματάρχη Δουράτσου να παραδώσει το οχυρό Ρούπελ στους Γερμανούς...

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ta-ochira-den-paradidonte-katalamvanonte-i-istoriki-arnisi-tou-tagmatarchi-douratsou-na-paradosi-to-ochiro-roupel-stous-germanous-i-ellines-echmaloti-petousan-ta-opla-ston-strimona-gia/
Τα οχυρά δεν παραδίδονται. Καταλαμβάνονται». Η ιστορική άρνηση του Ταγματάρχη Δουράτσου να παραδώσει το οχυρό Ρούπελ στους Γερμανούς....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/ta-ochira-den-paradidonte-katalamvanonte-i-istoriki-arnisi-tou-tagmatarchi-douratsou-na-paradosi-to-ochiro-roupel-stous-germanous-i-ellines-echmaloti-petousan-ta-opla-ston-strimona-gia/

 

        Το 1975, σε ηλικία 69 ετών έφυγε ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες σ΄ όλο το κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Η ιστορία του ένας πραγματικός μύθος. Είχε επαφές και φίλους μ΄ όλους τους ισχυρούς του πλανήτη. Πολλοί από τους οποίους απόλαυσαν πολλές φορές την Ελληνική φιλοξενία του στη θρυλική θαλαμηγό ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Μεταξύ αυτών και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ. Η ιστορία του Ωνάση αποδεικνύει ότι τον κόσμο μπορείς να τον κατακτήσεις και χωρίς όπλα, αν διαθέτεις τα απόλυτα “όπλα”: εξυπνάδα, ικανότητα και βέβαια χρήμα που μάλιστα “παράγουν” τα δύο πρώτα. Δείτε λοιπόν πως οι τότε "πτωχευμένοι" Γερμανοί τον υποδέχονταν με Ελληνικές σημαίες όταν στα ναυπηγεία τους ο Ωνάσης έφτιαχνε πάνω απο 30 πετρελαιοφόρα ! 

        Ο Σοιμπλε ως γνήσιος απόγονος του ΝΑΖΙ πατέρα του εκδικείται την ήττα του Χίτλερ. Είναι ένας αδίστακτος και ραδιούργος άνθρωπος και ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών δεν θα επιτρέψει καμία συμφωνία με την Ελλάδα που δεν θα ταπεινώνει την κυβέρνηση του Τσίπρα και του κάθε Τσίπρα που θα έρθει.  Σε όλες τις φάσεις της Ιστορίας μας βρίσκεται σε διατεταγμένη αποστολή εναντίον μίας χώρας και των κατοίκων της και έχει ξεπεράσει και τον Χένρι Κίσιγκερ.

     

 

 

Λαός που ξεχνά την Ιστορία του δεν έχει μέλλον και είναι καταδικασμένος να πεθάνει.

 

 

 

                                                                                                                          1asi050.gif (1413 bytes)   14/12/16